Følg DermaBelle på Facebook
Forside Behandlinger Produkter Klinikken Værdier Gavekort Spa & wellness
Vis Dermabelle på kort
Book online
In english
 Ansigtsbehandling
 SkinPen
 Diamant peeling
 Make-up, bryn/vipper
 Eyelash extensions
 Kropsbehandling
 Kropsindpakninger
 Hårfjerning/Voks/Tråd
 Hænder/fødder/negle
 Massage
 Spraytan/Selvbruner
 Skønhedsdage
 Tandblegning
 Ultralipo figure toning
     Ultralipo behandling
     Ultralyds kavitaion

Figure toning der ikke er fup og fidus.

3d-lipo ultralyds figure toning maskine 3dlipo nedbryder fedtceller med den fysiske effekt der kaldes ultralyds kavitation. Dette er en velkendt metode, der bruges i plastikkirugien til at flydendegøre fedtvæv før fedtsugning, men som f.eks. også anvendes i stor skala i industrianlæg til at nedbryde planteceller ved produktion af biobrændstof.
Næsten alle figure toninge apparater der udbydes behandlinger med er rent fup og fidus (og 100% af alle slankemaskiner er rent fup). 3d ultralipo derimod har en fysisk effekt der kan eftervises i dobbelt blindforsøg og via vævsprøver.

Hvad kan 3d ultralipo?

Vi må slå fast med det samme, at du ikke kan tabe dig med 3d ultralipobehandling. Vægttab kan kun ske ved at forbrænde mere energi end du indtager, og alle påstande om andet er rent fup og fidus.
Hvad en 3d ultralipo behandling derimod kan gøre for dig er lokalt at fjerne fedtvæv fra steder, hvor det er skæmmende, som f.eks. bagsiden af overarmene, lår og hofter og den mavedelle, der aldrig vil forsvinde. En 3d ultralipobehandling kan altså omfordele dit fedtvæv og derved give et mere attraktivt udseende eller, hvis du går på kur i forbindelse med behandlingen, give en specifikt lokaliseret slankeeffekt.

Priser

Behandling af et områdeKr.995,- / 5 turs kortKr.3975,-(795 kr per behandling)