Følg DermaBelle på Facebook
Forside Behandlinger Produkter Klinikken Værdier Gavekort Spa & wellness
Vis Dermabelle på kort
Book online
In english
 Ansigtsbehandling
 SkinPen
 Diamant peeling
 Make-up, bryn/vipper
 Eyelash extensions
 Kropsbehandling
 Kropsindpakninger
 Hårfjerning/Voks/Tråd
 Hænder/fødder/negle
 Massage
 Spraytan/Selvbruner
 Skønhedsdage
 Tandblegning
 Ultralipo figure toning
     Ultralipo behandling
     Ultralyds kavitaion

Hvornår har du gavn af 3d ultralipo behandling?

3d-lipo ultralyds figure toning maskine En 3d ultralipo behandling er løsningen hvis du generelt er i normalvægtsområdet, men har fedtansamlinger, som du ikke kan slippe af med. Dette gælder også - og måske især - de fedtansamlinger der giver anledning til cellulite.
Hvor fedtaflejring sker i kroppen og i hvor stor omfang er bestemt af arvelig disponering og af den hormonelle balance. Du kan derfor sagtens være i normalvægtsområdet, men alligevel have ganske store fedtaflejringer i bestemt områder, - fedtaflejringer som det er næsten umuligt at komme af med, uanset hvor meget du slanker dig. Her kan 3d ultralipo tilbyde dig en løsning ved simpelthen at nedbryde fedtcellerne, således at fedvævet effektivt fjernes fra disse steder, og du får et mere attraktivt udseende. Det kan være områder som f.eks. bagsiden af orverarmene, lår og hofter og den mavedelle, der aldrig vil forsvinde.
Meget små fedtaflejringer kan dog ikke behandles, da behandlingen kræver, at du under behandlingen kan placeres sådan, at fedtvævet kan presses sammen til en tykkelse på mindst 2 cm. Men bortset fra det, så kan alle skænmmende fedtaflejringer behandles.
Hvad en 3d ultralipo behandling derimod ikke kan, er at give dig et vægttab. Vægttab kan kun ske ved at forbrænde mere energi end du indtager, og alle påstande om andet er rent fup og fidus. Fedtet i de fedtceller, der nedbrydes i en 3d ultralipo behandling, vil aflejres i kroppens andre fedtdepoter (med mindre du går på kur i forbindelse med behandlingen). Du beholder således samme vægt, men nu blot mere attraktivt fordelt.

Typisk områder, der med fordel vil kunne behandles, er
 • Bagside af overarm (mormor-arm)
 • Mave
 • Side/lænd (lovehandles)
 • Balder
 • Yderside af lår (ridebukser).
 • Inderside af lår
 • Bagside af lår

Næsten alle kan anvende 3d ultralipo, dog med enkelte undtagelser. Nemlig hvis du,
 • Er gravid.
 • Lider af epilepsi.
 • Har pacemaker.

De tre trin i behandlingen.

En 3d ultralipo behandling består af 3 dele

 • Nebrydning af fedtvævet med 3d ultralipo ved hjælp af ultralyds kavitation.
 • Transport af de frigjort fedtstoffer til kredsløbssystemet med lymfedrænerende massage.
 • Behandling med Decléor opstrammende creme.

En serie af af 5-10 behandlinger vil normalt være nødvendige for at opnå et godt slutresultat.
Her enkelt behandling har en varighed af ca. 45 minutter.
Behandlingen er fuldstændig ufarlig, uden bivrikninger og smetrefri.

Nedbrydning af fedtvævet med 3d ultralipo.

Nedbrydning af fedtceller med ultralyd

Intakte fedtceller før ultralydsbehandling Intakte fedceller før behandling

Ødelagte fedtceller efter ultralydsbehandling Nedbrudte fedceller efter 15 min. ultralydsbehandling
Ved behandling kan det være nødvendigt at placere dig på en måde således, at tykkelsen af det fedtvæv, der skal benhandles, maksimeres. Dette er for at opnå den mest effektive behandling.

Før anvendelse af 3d ultralipo apparatet påføres der ultralydsgel på det område der skal behandles. Gelen består af næsten 100% rent vand, og har to formål. Først og fremmest giver den en effektiv overførsel af lydenergien fra ultralydshovedet. Men gelen hjælper også med til at gøre det nemmere at glide ultralydshovedet hen over det behandlede område.

Ultralydshovedet placeres på området der behandles, og føres af din behandler over området i langsomme blide tag, - faktisk nærmest som en slags massage. Der anvendes et eller to ultralydshoveder alt efter hvilket område der behandles. Denne del af behandlingen tager ca. 15 minutter, og under behandlingen udsender ultralydshovedet ultralydspulser, som nedbryder fedtvævet via kavitation.
Disse ultralydspulser vil du normalt kunne høre som højfrekvente "bib", der nærmest føles som om de kommer inde fra hovedet, hvad de også gør. Det der sker er nemlig, at lyden transmitteres gennem kroppen, og du vil derfor også høre lyden kraftigere jo tættere det behandlede område er på hovedet.
Jo højere effekt der behandles med, jo bedre og hurtigere resultat får du af behandlingen. Men skulle du synes at "bib" lyden er for irriterende, kan du blot bede behandleren om at regulere effekten ned.
"Bib" lyden ophører så snart behandlingen afsluttes.

Transport af de frigjort fedtstoffer til kredsløbssystemet.

Efter afslutningen af behandlingen med 3d ultralipo apparatet, er fedtvævet i det behandlede område fuldt af frigjort fedt i form af triglycerider. Disse triglycerider er det vigtigt at få væk fra det behandlede område, da de ellers blot vil afsætte sig her igen.
Falske myter om fedtvæv

Der kan ikke dannes nye fedtceller efter at du er blevet voksen
Forkert! Fedtceller i fedtvævet fyldes med fedt som balloner, og når fedtcelle-ballonerne er fuldt udspilede, så sender de et kemisk signal til specielle stamceller i fedtvævet om at danne flere fedtceller.

Fedt fra fedtceller nedbrydt i slankebehandling udskilles med urinen
Forkert! Fedt fra fedtceller nedbrydt i slankebehandling er fuldstændigt mage til fedt du netop har optaget fra maden, og kan lige så lidt som det udskilles med urinen, da fedt ikke er vandopløseligt.
Fjernelsen af triglyceriderne sker med en lymfedrænerende massage. Herved transporteres triglyceriderne med den intercelllulære lymfevæske over i lymfesystemet, og videre ud i kredsløbssystemet. I kredsløbssystemet behandles triglyceriderne præcis som de triglycerider der kommer fra optaget af fedt fra fødevarer i tarmene. Dvs. det brændes enten af ved kroppens arbejde eller aflejres i andet fedtvæv, hvis du samtidig gennem føden har indtaget energi end du forbrænder.

Mange steder benyttes forskelligt mekanisk apparatur til lymfedrænage. Hos DermaBelle foretrækker vi at lade en behandler stå for dette af to årsager. Først det første er en manuel lymfemassage langt mere effektivt end de apparater, der er udviklet til formålet. Og for det andet tror vi, at du hellere vil have en rar massage end at blive spændt fast i et stort larmende apparatur med pumper og slanger.

Man læser nogle steder hos udbydere af slankebehandlinger, at triglycerider frigjort ved behandling af fedtvæv udskilles med urinen. Dette er rent vrøvl og ønsketænkning. Fedt er ikke vandopløseligt og triglycerider frigjort fra nedbrudt fedtvæv, kan derfor lige så lidt udskilles med urinen, som fedtet fra en flødekage du spiser.

Behandling med Decléor opstrammende creme.

Fjernelse af fedtvæv betyder naturligvis, at der er mindre fylde under huden i det område, hvorfra fedtvævet er fjernet. Det er derfor vigtigt at omstramme huden i området, for at få den fulde kosmetiske effekt af behandlinge. Dette gælder særligt hvis du ønsker en reduktion af cellulite. Behandlingen afsluttes derfor med opstrammmende Decléor produkter, der giver både over-og underhud optimale betingelser for at regenerere.