Følg DermaBelle på Facebook
Forside Behandlinger Produkter Klinikken Værdier Gavekort Spa & wellness
Vis Dermabelle på kort
Book online
In english
 Ansigtsbehandling
 SkinPen
 Diamant peeling
 Make-up, bryn/vipper
 Eyelash extensions
 Kropsbehandling
 Kropsindpakninger
 Hårfjerning/Voks/Tråd
 Hænder/fødder/negle
     Hænder/negle
     Fødder
 Massage
 Spraytan/Selvbruner
 Skønhedsdage
 Tandblegning
 Ultralipo figure toning
hænder og fødder med en blomst
Skønne hænder og fødder
- tag veninderne med
Tre personer der nyder DermaBelles spa pedicurestole
Noget der overrasker mange udlændinge er, hvor lidt opmærksomhed danskere generelt ofrer soignering af hænder, fødder og negle. Det vil vi gerne være med til at gøre noget ved hos DermaBelle, og vi har derfor med udenlandsk forbillede indrettet en luksuriøs afdeling udelukkende til at pleje dine hænder, fødder og negle.

Her finder du ægte spa-pedicure stole med massagesæder, storskærms-TV til underholdning og en rolig, lys skandinavisk stil. Nyd omgivelserne, et glas frisk juice og lidt sunde snacks under din behandling.

Og så synes vi bestemt at du skal gøre som pigerne gør i udlandet, og tage veninderne med og gøre det til en fælles venindeting. Der er da ingen grund til at det skal være kedeligt at forskønne sig selv, når det lige så godt kan være en sjov fælles oplevelse. Vi har i hvert tilfælde sørget for de helt rigtigt omgivelser til jer.

For at kunne give jer den bedst mulige behandling har vi valgt, at alle manicure og pedicure behandlinger udføres med de bedste profesionelle produkter fra OPI. Opi logo og produkter