Følg DermaBelle på Facebook
Forside Behandlinger Produkter Klinikken Værdier Gavekort Spa & wellness
Vis Dermabelle på kort
Book online
In english
 DECLÉOR
 Elizabeth Arden PRO
 CARITA
 Bare Minerals makeup
 St. Tropez selvbruner
 OPI neglelak
 Voluspa duftlys m.m.

Den professionelle neglelak

Neglelak er ikke bare neglelak. Som enhver kvinde ved findes der mange slags!
Der er den hvor man får to for en 50'er i det lokale supermarked. Den ser ud og holder som man kunne forvente til prisen. Og der er den fra det kendte kosmetikfirma, der også lige skulle have en neglelak i serien. Den er i hvert tilfælde dyr, men tit er navnet på etikken det eneste eksklusive du får for de penge.
Og så er der en neglelak som den fra OPI. OPI er et højt specialiseret firma, der kun laver neglelak, og som gennem mere end et kvart århundrede har haft det som sin mission at give verdens kvinder det absolut bedste i professionel negleplejende skønhed.
OPI er den professionelle kvalitets neglelak, og har du fået dine negle ordnet på en god klinik under en shoppingtur til New York, så er der gode chancer for at du kender OPI's fantastiske neglelakker.

At OPI er verdens førende specialist i eksklusive neglelakker betyder, at du får en neglelak med helt uovertrufne professionelle kvaliteter. En neglelak der er fantastisk at påføre, og som giver dig det smukkest tænkelige resultat. Og så holder det skønne udseende selv når du laver ting, som du tror din neglelak umuligt kan klare.

OPI´s neglelakker fås naturligvis i bogstavelig tal hundredevis af forførende smukke, eksklusive og skønt friske farver og nuancer. Så der er altid masser af farver til netop dig og dit humør, uanset om det skal være eksklusiv diskret elegance, forførende naturlig skønhed eller pang-fest med masser af farve og mindre mormor.

Se og prøv alle OPI's fantastiske farver (kræver nyeste version af Flash player)