Følg DermaBelle på Facebook
Forside Behandlinger Produkter Klinikken Værdier Gavekort Spa & wellness
Vis Dermabelle på kort
Book online
In english
 Ansigtsbehandling
 SkinPen
 Diamant peeling
 Make-up, bryn/vipper
 Eyelash extensions
 Kropsbehandling
 Kropsindpakninger
 Hårfjerning/Voks/Tråd
 Hænder/fødder/negle
 Massage
 Spraytan/Selvbruner
     Spraytan rum
     Din behandling
     Spørgsmål/FAQ
 Skønhedsdage
 Tandblegning
 Ultralipo figure toning
St.Tropez tanned man and woman
Din St.Tropez behandling

Hvad kan St.Tropez gøre for mig?

St.Tropez kan hjælpe dig til en smuk, fuldstændig jævn sol-glød på en måde der plejer og styrker din hud, istedet for at ødelægge den som et solarie gør.
St.Tropez produkterne har en unik sammensætning, der får dem til at arbejde med din naturlige hud-tone, så når din sol-glød udvikles vil den kun blive så mørk, som din hud naturligt ville blive ved almindelig flot solbrændthed. St.Tropez kan altså IKKE give dig en farve der virker som et unaturligt mørkebrunt lag på huden. Er det den effekt du søger, så er en St.Tropez spray-tan ikke behandlingen for dig.

hindbær
Hindbær er med til at gøre dig brun!

Hvordan gør St.Tropez mig solbrun?

St.Tropez indeholder en unik kombination af to fuldstændigt ufarlige aktive ingredienser, der arbejder sammen om at give en fantastisk naturlig farve, der også falmer naturligt. Den først ingrediens, dihydroxyacetone (forkortet DHA), er et farveløst sukkerstof, der reagerer med aminosyrerne i de døde hudceller hudens overflade lag og derved giver en midlertidig farveændring - din gyldne solglød. Faktisk den samme proces der f.eks. gør dit brød gyldent når du bager, - nemlig det der hedder en Maillard reaktion. DHA ingrediensen er kombineret med Erythrulose, en naturlig fugtgiver fra hindbær, der virker på samme måde som DHA men udvikles langsommere, og derved giver dig en flottere farve der varer længere og falmer mere ensartet.

St.Tropez er desuden lavet med en aloe vera base, som forhindrer den tørhed af huden der oftere kommer ved brug af selvbruner. St.Tropez er et afgørende teknologisk gennembrud inden for selvbrunere. Både i kraft af den en unikke kombination af DHA og aloe vera, og i kraft af den ekstra bruningsfaktor og fugtgiver Erythrulose. Og så St.Tropez indeholder endda et tredje unikt teknologisk gemmebrud i form af Aromaguard™ - en revolutionerende ny duft teknologi, der erstatter den afslørende selvbruner aroma (med minimum 70%) med en blød, lys friskduftende aroma.

Kort fortalt om din St.Tropez spraytan behandling

Før din spraytan behandling

 • Peel kroppen grundigt.
 • Anvend oliefri bodylotion.
 • Fjern al makeup og mascara.
 • Undgå hårfjerning samme dag.

Din spraytan behandlingen

 • Tag løst og ikke for lyst tøj på.
 • Vent med at klæd dig på til St.Tropez selvbruneren er berøringstør.
 • Bliv ikke bekymret hvis farven ser lidt ujævn eller stribet ud. Det er kun guidefarven og betyder intet.

Efter din spraytan behandlingen

 • Vente mindst 8 timer med at bade og ideelt 24 timer.
 • Undgå at blive våd de først 8 timer, - også fra regn eller sved.

Pleje af din St.Tropez sol-glød

 • Anvende en god fugtighedscreme eller bodymilk.
 • Brug en god body-polish hver 2-3 dag.
 • Giv evt. farven et ekstra boost med St.Tropez Tan Intensifier.
 • Husk at bruge solbeskyttelse, da der intet solfilter er i St.Tropez produkterne.

Før din spraytan behandling

Da det er i de øverst hudlag at St.Tropez danner din gyldne farve, så er det naturligvis vigtigt, at disse hudlag bevares bedst muligt, for at få så flot og holdbar en farve som muligt. Du kan hjælpe med til dette med en grundig peeling inden spraytan behandlingen. Herved fjernes de mest løse døde hudceller, således at de hudceller der modtager farven, er hudceller der bliver siddende længere. Du kan bruge en god peelingcreme, skrubbehandske eller hvad du normalt foretrækker.

For at hjælpe til en fuldstændigt jævn og ensartet sol-glød er det også en god ide at bruge en god bodylotion inden spraytan. Pletvis ekstrem tørhed af huden kan give et lidt ujævnt resultat, da huden tager dårligere imod sådanne steder. Det er imidlertid vigtigt, at du bruger en bodylotion uden nogen former for olie, da selvbruneren ikke kan trænger ind i huden hvis den er olieret. En bodylotion med olie vil derfor give et dårligt og ujævnt resultat. Heldigvis er det de færreste bodylotions, der indeholder olie.

Du skal selvfølgelig også grundigt fjerne enhver form for makeup og mascara før din spraytan behandling.

Undgå også at få fortaget hårfjerning (som f.eks. voksning) samme dag. Hårsækken efter det fjernede hår vil være åben, og selvbruneren vil derfor samle sig der og resulterer i små mørke prikker, der ikke umiddelbart lader sig vaske af.

Tag helst løst og ikke for lyst tøj på til din behandling. Alle fabrikanter hævder, at deres selvbruner ikke smitter af, men det gør alle selvbrunere lige efter behandlingen, - selv St.Tropez. Denne afsmitning skyldes guidefarven. Heldigvis kan guidefarven i St.Tropez uden problemer vaskes af tøjet.

aloevera blade
Aloevera forhindrer udtørring!

Din spraytan behandling

Behandlingen foregår i vores specialt indrettede spraytan rum. Her ifører du dig et par engangs tangatrusser af papir, og et par selvklæbende engangs såler på fødderne, inden du stiller dig i den avancerede St.Tropez spraytan kabine. Behandleren sprøjter St.Tropez selvbruneren på dig i et jævnt lag med en special sprøjtepistol. Det eneste du mærker er en blid luftstrøm på din hud, mens St.Tropez kabinens udsugningssystem styrer luftstrømmen, så den ikke generer dig og du får maksimalt udbytte af din spraytan behandling. Undervejs vil behandleren instruere dig i hvordan du skal stå, så behandlingen giver det bedste resultat.

St.Tropez udstyret giver behandleren mulighed for at påføre selvbruneren i et jævnt lag over hele kroppen, men den farve du ser er ikke din endelige farve men bare en guidefarve. Guidefarven er en hjælp så behandleren kan se præcis hvor selvbruneren er påført. Din endelig solglød udvikles først over en periode på 8-24 timer inde i din huds øverste lag. Du skal således ikke blive nervøs hvis du synes at farven lige efter behandlingen måske er en smule ujævn eller har striber. Det betyder absolut intet. Den endelig farve vil under alle omstændigheder udvikles til en jævn ensartet sol-glød. Kun pletter med manglende selvbruner kan give anledning til ujævnhed i farven.
Selve påføringen tager kun få minutter, men derefter skal du vente til selvbruneren er berøringstør inden du klæder dig på. Det tager 5-10 minutter. Det er bedst hvis tøjet er løst, da meget stramtsiddende tøj kan resulterer i en opsugning af selvbruner fra huden, der kan give ujævnheder i farven.

Under behandlingen vil du sikkert bemærke en karakteristiske lugt. Den kommer ikke fra produktet men fra en kemisk reaktion på huden og forsvinder i løbet af nogle timer. St.Tropez er imidlertid anderledes end alle andre selvbrunere, da St.Tropez som nævnt har udviklet Aromaguard™ - en revolutionerende ny duft teknologi, der erstatter den afslørende selvbruner aroma (med minimum 70%) med en blød, lys friskduftende aroma.

Efter din spraytan behandling

Da St.Tropez farven som sagt udvikler sig i din hud over en periode på 8-24 timer, så er det vigtigt, at du venter med at bade til 8 timer efter behandlingen, og ideelt set 24 timer. Det er en god ide at vente med at bade til næste morgen. Undgå også regn, aktiviteter der foresager sved, og generelt alt vand på huden, da dette vil vaske selvbruneren væk inden den udvikles fuldt og foresage striber/pletter. Når du vasker dig første gang efter behandlingen fjernes al overflødig guidefarve let.

Pleje af din St.Tropez sol-glød

For at hjælpe din sol-glød til at se flottest ud længst muligt kan du anvende en god fugtighedscreme eller bodymilk til at pleje og nære din hud. Brug også en god body-polish, f.eks. fra St.Tropez, hver 2-3 dage til at hjælpe farven til at falme jævnt. Hvis du ønsker et ekstra farve boost så prøv St.Tropez Tan Intensifier.
Som hovedregel holder en St.Tropez farve 5-10 dage, afhængig af din hudtype og hvordan du plejer den. Svømning i havet eller i klorvand kan resulterer i at din solglød falmer hurtigere.
Husk også på, at der intet solfilter er i St.Tropez produkterne, så det er meget vigtigt at du stadigvæk bruger solbeskyttelse med tilstrækkelig høj faktor, når du udsætter din hud for sollys.