Følg DermaBelle på Facebook
Forside Behandlinger Produkter Klinikken Værdier Gavekort Spa & wellness
Vis Dermabelle på kort
Book online
In english
 Ansigtsbehandling
 SkinPen
 Diamant peeling
 Make-up, bryn/vipper
 Eyelash extensions
 Kropsbehandling
 Kropsindpakninger
 Hårfjerning/Voks/Tråd
 Hænder/fødder/negle
 Massage
 Spraytan/Selvbruner
     Spraytan rum
     Din behandling
     Spørgsmål/FAQ
 Skønhedsdage
 Tandblegning
 Ultralipo figure toning
St.Tropez tanned man and woman
Spørgsmål og svar/FAQ

Hvordan virker St. Tropez?

St.Tropez indeholder en unik kombination af to fuldstændigt ufarlige aktive ingredienser, der arbejder sammen om at give en fantastisk naturlig farve, der også falmer naturligt. Den først ingrediens, dihydroxyacetone (forkortet DHA), er et farveløst sukkerstof, der reagerer med aminosyrerne i hudens overflade lag og derved giver en midlertidig farveændring - din gyldne solglød. Denne ingrediens er kombineret med Erythrulose, en naturlig fugtgiver fra hindbær, der virker på samme måde som DHA men udvikles langsommere, og derved giver dig en flottere farve der varer længere og falmer mere ensartet.

Hvorfor er der striber i farven efter at jeg har kommet den på?

Den farve du ser, når du påfører St.Tropez, er ikke den endelige farve men bare en guidefarve, så du kan se præcis hvor du har påført den. Guidefarven er lige til at vaske af, så striber betyder intet. Den engentlige solglød udvikles i din hud til en fuldstændig jævn tone. Du behøver ikke at bekymre dig om at komme for meget på - kun steder du har overset kan give et ujævnt eller plettet resultat. St.Tropez Everyday serien indeholder ikke guidefarve, men efterlader et vådt skær på huden, så du kan se hvor du har påført den.

Kan jeg svømme efter at jeg har påført St. Tropez?

Du skal undgå at vaske dig, bade, svømme, tage brusebad og svede i det tidsrum hvor farven udvikles. Du kan svømme når først din farve er udviklet, men svømning i havet eller i klorvand kan resulterer i at din solglød falmer hurtigere.

Hvor længe skal jeg vente inden jeg tager et bad?

Idelt bør du vente i 8 timer - farven fortsætter med at udvikles i op til 24 timer.

Hvor længe holder min farve?

Som hovedregel holder en St.Tropez farve 5-10 dage, afhængig af din hudtype og hvordan du plejer den. For at hjælpe din sol-glød til at se flottest ud længst muligt kan du anvende en god fugtighedscreme eller bodymilk til at pleje og nære din hud. Brug også en god body-polish, f.eks. fra St.Tropez, hver 2-3 dage til at hjælpe farven til at falme jævnt. Hvis du ønsker et ekstra farve boost så prøv St.Tropez Tan Intensifier.

Beskytter St. Tropez protect mig fra U.V. stråling?

Nej. Der er intet solfilter i St.Tropez produkterne, så det er meget vigtigt at du stadigvæk bruger solbeskyttelse med tilstrækkelig høj faktor, når du udsætter din hud for sollys.

Bliver jeg orange eller alt for mørk?

Du bliver ikke orange - selvbrunerne fra St.Tropez indeholder et grønt pigment der modvirker ethvert orange skær. St.Tropez produkterne har en unik sammensætning, der får dem til at arbejde med din naturlige hud-tone, så når din sol-glød udvikles vil den kun blive så mørk, som din hud naturligt ville blive ved almindelig flot solbrændthed. Du behøver altså ikke bekymre dig om at komme for meget på - kun steder du har overset kan give et ujævnt resultat.

Kan der komme striber eller pletter i farven?

St.Tropez Selvbrunerne indeholder en guidefarve, så du kan se præcis hvor du har påført den. Du behøver ikke at bekymre dig om at komme for meget på - kun steder du har overset kan give et ujævnt eller plettet resultat. St.Tropez Everyday serien indeholder ikke guidefarve, men efterlader et vådt skær på huden, så du kan se hvor du har påført den.

Kan St. Tropez dække strækmærker eller ar?

Ja, påfør omhyggeligt St. Tropez Bronzing Lotion på området med en vatrondel. Lad det sidde i mindst 8 timer, vask guidefarven væk og påfør selvbruner over hele kroppen som normalt. Hvis farven ikke er mørk nok så gentag cirka hver 8. time indtil strækmærket eller aret er kamufleret.

Jeg har vitiligo, - altså uens pigmentation der giver min hud farvepletter. Kan St.Tropez hjælpe mig med at kamuflere dette?

St.Tropez kan hjælpe med at dække over vitiligo. Det anbefales at du påfører St.Tropez Bronzing Lotion på de lysere områder i så kraftigt lag som muligt. Fortynd med St.Tropez Body Moisturiser og påfør med en vatrondel på de mørkere kanter hvis nødvendigt. Lad det tørre og udvikles, helst natten over, før du vasker guidefarven af, så den egentlige farve kan ses. Hvis farven ikke er mørk nok, så gentag proceduren.

Kan St.Tropez anvendes under graviditet?

Ja, hovedingrediensen er dihydroxyacetone, som ikke har nogen kendt skadelig effekt. St.Tropez virker kun i de øverste hudlag og kan ikke overføres til blodbanen ved normal påføring. Være dog opmærksom på, at hormonale ændringer under graviditeten (specielt i de første 3 måneder) kan påvirke udvikling af farven. Påfør ikke på brystområdet hvis du ammer.

Er St.Tropez testet på dyr?

Nej.

Er St.Tropez på nogen måde giftigt?

Nej, ingen af de aktive ingredienser i St.Tropez har nogen kendt skadelig effekt.

Jeg har aldrig brugt St.Tropez før. Er der noget jeg skal være opmærksom på før jeg følger instruktionerne for brug?

Udfør altid en plet-test på et følsomt område, som f.eks. indersiden af armen, 24 timer før du påfører på hele kroppen. Bare for at sikre at der ikke er nogen reaktion, og du ikke er følsom over for nogen af ingredienserne. Man kan godt være følsom også over for naturlige ingredienser.

Hvad er forskellen mellem selvbruner og gradual tan?

Selvbruner er et produkt der umiddelbart giver en medium til stærk kulør. Det påføres huden og sidder et stykke tid for at udvikles. Farven udvikles i løbet af cirka 8 timer og varer 2 - 10 dage afhængig af din hudtype og hvordan du plejer din kulør. Gradual tan er et mindre kraftigvirkende produkt, der påføres dagligt i en periode hvorved en medium til stærk kulør gradvis opbygges.

Whad skal jeg gøre hvis jeg tror, at jeg er allergisk over for St.Tropez?

Selvom det er esktremt sjældent, så søg altid lægelige rådgivning hvis du mener at have fået en allergisk reaktion af et St.Tropez produkt. Det anbefales dog altid at udføre en plet-test 24 før førstegangs brug af et St.Tropez produkt, hvad enten brugen sker hjemme eller i en klinik. Bare for at være sikker på at du ikke er overfølsom, før du bruger produktet på hele kroppen.

Hvorfor lugter selvbrunere?

Den karakteristiske lugt kommer ikke fra produktet men fra en kemisk reaktion på huden. St.Tropez er imidlertid anderledes end alle andre selvbrunere, da St.Tropez har udviklet Aromaguard™ - en revolutionerende ny duft teknologi, der erstatter den afslørende selvbruner aroma (med minimum 70%) med en blød, lys friskduftende aroma.

Hvorfor er St.Tropez anderledes?

Den er anderledes fordi den giver et fuldstændigt naturligt udseende resultat, første gang, hver gang. Da den blev introduceret var den et afgørende teknologisk gennembrud inden for selvbrunere, fordi kun St.Tropez har en unik kombination af DHA og aloe vera, som forhindrer den tørhed af huden der oftere kommer ved brug af slevbruner. Senere har St.Tropez stået for et andet teknologisk gennembrud ved at tilføre en ingrediens fra hindbær kaldet erythrulose. Dyrt, men absolut pengene værd, da denne ingrediens hjælper med at øge hudens fugt og giver en endnu jævnere farve der varer længere.