Følg DermaBelle på Facebook
Forside Behandlinger Produkter Klinikken Værdier Gavekort Spa & wellness
Vis Dermabelle på kort
Book online
In english
 Ansigtsbehandling
 SkinPen
     SkinPen virkemåde
     SkinPen versus roller
     SkinPen versus laser
     SkinPen behandlinger
 Diamant peeling
 Make-up, bryn/vipper
 Eyelash extensions
 Kropsbehandling
 Kropsindpakninger
 Hårfjerning/Voks/Tråd
 Hænder/fødder/negle
 Massage
 Spraytan/Selvbruner
 Skønhedsdage
 Tandblegning
 Ultralipo figure toning

Sammenligning af SkinPen og laser


Den teknologi der ligner SkinPen mest er fraktionel laser(CO2 laser). Fraktionel laser fungerer ved at et præcist mønster af mikro-laserstråler laver stynde mikroskopiske kanaler i huden. Disse kontrollerede skader i huden er omgivet af intakt væv, der straks går i gang med at reparere skaderne og kroppen aktiveres derved selv til at danne ny frisk hud. Det er samme princip som SkinPen, der også laver små huller i huden for at stimulere hudens kollagen vækst og samtidigt efterlader intakt væv omkring hullerne.
Begge metoder har sammenlignelige resultater men opnår dem med meget forskellige metoder og med meget forskellige typer af bivirkninger. De huller i huden som laserteknologien laver varierer meget efter typen på laseren og hvilken producent der er tale om. SkinPen laver derimod en type af huller som er meget konsistente og reproducerbare. Samtidigt har SkinPen den fordel at man kan bruge aktive serummer på huden i forbindelse med behandlingen – hvor SkinPen sikre en langt bedre penetration af disse stoffer.

Bivirkningerne er forskellige for de to typer behandlinger. De fleste typer fraktionel laser behandlinger gør at din hud rødmer, føles varm og hæver lidt eller føles stram i det behandlede område i op til 48 timer efter behandlingen. SkinPen behandlinger giver en vis rødmen af huden men uden hævelser og den varer kun ca. 4-12 timer.

Derudover har fraktionel lasere også bivirkninger, som man ikke ser ved SkinPen behandlinger, nemlig:
  • Smerter ved behandlingen
  • Vedvarende rødmen
  • Udbrud af Herpes og bakterielle infektioner
  • Postinflammatorisk hypopigmentering

Lysbaserede behandlinger er langt fra til alle hudtyper. Især ved de mørkere hudtyper kan der opstå problemer ved behandlingen, som i nogle tilfælde endda kan forhindre laserbehandlinger helt.
De huller som fraktionel laser laver i huden er afhængig af hudtype, hudens tykkelse og hvor gennemfugtet huden er. SkinPen derimod, fungerer helt uafhængigt af disse forhold, fordi den ikke er afhængig af hudfarvens evne til at skabe varme ud af lyset.

SkinPen anbefales af læger i USA

Skinpen laver smallere vertikale huller
SkinPens avancerede hudnåle teknologi giver mindst 8 gange større dækning og med langt finere huller.