Følg DermaBelle på Facebook
Forside Behandlinger Produkter Klinikken Værdier Gavekort Spa & wellness
Vis Dermabelle på kort
Book online
In english
 Ansigtsbehandling
 SkinPen
 Diamant peeling
 Make-up, bryn/vipper
 Eyelash extensions
 Kropsbehandling
 Kropsindpakninger
 Hårfjerning/Voks/Tråd
 Hænder/fødder/negle
 Massage
 Spraytan/Selvbruner
 Skønhedsdage
 Tandblegning
     Din behandling
     Spørgsmål/FAQ
     Smil Zero gel
 Ultralipo figure toning
Smileeffect baggrund Smileffect, spørgsmål og svar


HVORFOR BLIVER MINE TÆNDER MISFARVEDE?

Det er der mange årsager til. Det afhænger af farveholdige fødevarer såsom cola, te, kaffe, vin og tobak. Selv i barndommen kan indtag af antibiotika være ansvarlig for, at ens tænder bliver mere gullige. Ikke at forglemme, så er alder også en vigtig faktor. Men man er aldrig for gammel til, at få gavn af en tandblegning så længe man opfylder nogle ganske få kriterier.HVORDAN FUNGERE SMILE FFECT ZERO GEL?

Smileffect Zero gelen bliver aktiveret af LED lyset og starter hermed en kemisk process, hvor de farvede molekyler oxideres og dermed nedbrydes.HVORNÅR SKAL JEG IKKE FÅ EN TANDBLEGNING?

Smileffect Zero gelen har ingen bivirkninger. Dog må gravide og ammende kvinder samt patienter i kemoterapi ikke behandles. Der må kun behandles på raske tænder. Ved huller i tænderne og tandsten skal behandlingen hos egen tandlæge afsluttes først.ER DER TÆNDER, DER ER LETTERE AT BLEGE END ANDRE?

Ja, som regel er gule tænder lettere at lysne. Jo mere grå tænderne er i nuancen, jo vanskeligere er de at blege. Din tandemalje har en medfødt farve, og vi kan ikke gøre dine tænder lysere end den farve, du er født med. Hvis din tandemalje er meget tyndslidt (f.eks. på grund af højt indtag af sodavand) så skyldes den mørke farve, at tandbenet skinner igennem, - dette kan ikke afhjælpes,HVAD SKAL JEG VÆRE OPMÆRKSOM PÅ EFTER BEHANDLINGEN?

Der er en eftervirkning på 1 time efter behandlingen. I denne tid må man hverken spise, drikke eller ryge. Farveholdige fødevarer samt farveholdige drikkevarer bør undgås i 2 døgn efter behandlingen.HVOR LÆNGE HOLDER BLEGNINGEN OG HVAD KAN JEG GØRE?

Blegningen holder min. 1 år. Dette er meget afhængig af tandpleje og forbrugsvaner.HVOR TIT KAN JEG BLEGE MINE TÆNDER MED SMILEFFECT?

Smileffect skader ikke dine tænder, men vi anbefaler kun at holde tandfarven ved lige een gang årligt, når du har opnået den ønskede farve.