Følg DermaBelle på Facebook
Forside Behandlinger Produkter Klinikken Værdier Gavekort Spa & wellness
Vis Dermabelle på kort
Book online
In english
 Ansigtsbehandling
 SkinPen
 Diamant peeling
 Make-up, bryn/vipper
 Eyelash extensions
 Kropsbehandling
 Kropsindpakninger
 Hårfjerning/Voks/Tråd
 Hænder/fødder/negle
 Massage
 Spraytan/Selvbruner
 Skønhedsdage
 Tandblegning
     Din behandling
     Spørgsmål/FAQ
     Smil Zero gel
 Ultralipo figure toning
Smileeffect baggrund Smil Zero gel


Smil Zero gel indeholder et aktivt blegemiddel, der aktiveres af LED-lyset. Blegemidlet trænger ind i tandoverfladen, hvor det reagerer med og fjerner farvemolekylerne der misfarver tandemalje. Gelen reagerer på tandoverfladen, hvor tandkødet og tandemaljen ikke tager skade. Behandlingen er 100% kosmetisk.

Smileffect gel Blegningen holder 1 år afhængig af indtagelse af fødevarer og tandhygiejne. Ved behandlingen opnår man en farveforskel på 2-9 toner. Der er lavet bestemmelser for koncentration af kosmetisk tandblegning via Europa-kommisionen som er foreskrevet d. 05. marts 2010 . Kosmetiske tandblegningsmidler må maksimalt have en koncentration på 0,1%. Højere værdier for kosmetiske tandblegning er forbudt i EU for salg.

Afslappende Smileffect ægge-stol Pas på efterligninger

Der findes en del billige efterligninger, der ofte sælges via internet-sider med adresse i fjerne land. Tit sælges produkter med en meget høj koncentration af peroxid. Disse kan give smertefulde bivirkninger på tandkødet og der kan ligeledes opstå tandsmerter. Med en ægte Smileffect behandling undgår du alle ubehagelige overraskelser og får et flot og hurtigt resultat.
Smilet Zero gel overholder de ufravigelige bestemmelser i Europa-Kommissionen.

INDHOLDSSTOFFER:

1,2-propylenglycol, glycerin, troldnød (vinterhassel), D-limonen, poloxamer 407, Natriumperborat monohydrat, vinsyre, menthol, TAED, natriumbikarbonat