Følg DermaBelle på Facebook
Forside Behandlinger Produkter Klinikken
Værdier
Gavekort Spa & wellness
Vis Dermabelle på kort
Book online
In english
 Artikler

hænder Hos DermaBelle ser vi det som vores opgave at give dig en behandling der er baseret på høj professionelle viden og faglig erfaring, samtidig med at vi har et personligt forhold til dig som kunde, der giver dig en oplevelse der er afslappet, uhøjtidelig og gerne også sjov.
Vi vil have, at du virkelig får noget ud af at komme her, og har det rart og hyggeligt imens.

Vi har den holdning, ikke blot for at du skal få den bedste oplevelse som vores kunde, men bestemt også fordi det er muligheden for at yde sit fagligt bedste i et rart, menneskeligt samvær, der giver os glæden ved vores daglige arbejde.

Faglig ærlighed

At beskæftige sig med æstetiske behandlinger har aldrig været mere spændende og fantastisk end netop nu, men det har på den anden side heller aldrig været mere forstemmende og frustrerende.

Det er spændende og fantastisk, fordi nye indsigter og viden der kommer fra den moderne lægevidenskab og mikrobiologi gør, at vi i dag råder over behandlingsformer og produkter med en langt større og mere dybdegående virkning. Æstetisk pleje ændrer sig således i disse år fra den traditionelle "hudrens og ansigtsmassageskønhedspleje" til forskningsbaserede, teknologiske behandlingsformer der gør, at vi i langt højere grad kan hjælpe vores klienter med effektive løsninger på specifikke problemer… og det er naturligvis skønt og meget tilfredsstillende.

Det er imidlertid også netop denne udvikling af teknologiske behandlingsformer, der gør det til et så forstemmende og frustrerende område at beskæftige sig med. Alle forstår virkemåde og effekten ved at presse en hudorm ud, men behandlingsformer der virker med aktivstoffer eller fysiske fænomener på celleniveau er langt sværere at forstå, og faktisk umulige at vurdere effekten af uden en omfattende baggrundsviden. Da der samtidig ikke kræves nogen som helst form for dokumentation for effekten af æstetiske behandlinger eller produkter betyder dette, at der i dag markedsføres utallige behandlingsformer der er fuldstændigt virkningsløse … også flere af de mest solgte behandlingsformer. Og at udbyde seriøse, virksomme behandlinger samtidig med at andre udbyder uvirksomme behandlinger, der ofte endda lover langt bedre resultater, er naturligvis utroligt frustrerende … også for de kunder der ender med at betale mange penge for ingenting.

Hos DermaBelle ønsker vi at hjælpe vores kunder i denne uigennemskuelige blanding af reelle behandlinger og uvirksomme behandlinger ved at bruge vores omfattende viden til at udvælge og udbyde de mest effektive behandlinger, uden skelen til tabte indtjeningsmuligheder ved diverse uvirksomme behandlinger. Når en behandling udbydes af DermaBelle er det fordi den har en reel virkning og gør noget for dit udseende.

Du er et helt menneske

Samtidig har vi et holistisk syn på skønhed i ordets egentlig betydning. Dvs. ikke en hokus-pokus newage forståelse af begrebet holistisk, som noget med magiske helende krystaller i "kroppens kraflinier" og lignende tomme modeord om kropsenergier. Vi har derimod en reel viden om, at sammenspillet mellem hjernen og kroppens funktion i form af f.eks. hormonsystemet gør, at krop og sind i høj grad påvirker hinanden gennem konkrete biologisk processer. ansigt Derfor ønsker vi også, at enhver behandling hos DermaBelle udover at være effektiv, giver dig en beroligende følelse af velbefindende, så din skønhed også får de bedste muligheder for at stråle inde fra.

Det skal være rart at komme hos DermaBelle, det skal være hyggeligt, og det skal være personligt. For sådan har vi det bedst med at omgås dig. Vi vil hellere at du kan grine med os, end at du imponeres over hvor formelt korrekt du behandles.

Vi vil ikke lave om på dig

Hos DermaBelle vil du opleve, at det er dig, din sundhed, individuelle udstråling, velvære der er i centrum. Vi mener, at grundlaget for et smukt udseende først og fremmest er en sund hud. Din hud er et komplekst levende organ, der udsættes for utallige daglige påvirkninger fra indeklima, vejr, stress, forurening og meget andet. Din hud kræver pleje, og det vil vi gerne brug al vores professionelle kundskab til at hjælpe dig med.

Ikke to mennesker er ens, og det er deres behov for hud-og kropspleje heller ikke. Din huds behov er lige så specielle og individuelle som dig.
Vi har den viden der skal til for at sammensætte netop den behandling, der bedste er tilpasset din huds helt specielle behov. Vi ved at din hud er lige så speciel som dig, og vi ved hvordan vi sammen med dig bedst skaber en smuk, sund og vital hud.

Vi vil ikke lave om på dig eller gøre dig til en anden. Vi ved nemlig, at skønhed drejer som om at være tilfreds med sig selv, udstråle sin personlighed og være i balance. Der er kun én dig. Sammen finder vi det smukke udtryk, der er netop din personlige udstråling.

Velkommen

Vi tilbyder dig en kombination af professionelt fagligt håndværk, brug af specielt udvalgt moderne æstetisk teknologi og en rar, afslappet, personlig atmosfære i elegante, rummelige omgivelser. Og dette gælder uanset om du kommer for at få hjælp med et specifikt æstetisk problem eller for at nyde godt at en af skøn wellness oplevelse. Vi håber derfor at kunne byde også dig velkommen hos DermaBelle.