Følg DermaBelle på Facebook
Forside Behandlinger Produkter Klinikken Værdier Gavekort Spa & wellness
Vis Dermabelle på kort
Book online
In english
 Ansigtsbehandling
 SkinPen
 Diamant peeling
 Make-up, bryn/vipper
 Eyelash extensions
 Kropsbehandling
 Kropsindpakninger
 Hårfjerning/Voks/Tråd
     Voks
     Brasiliansk voks
     Threading (tråd)
 Hænder/fødder/negle
 Massage
 Spraytan/Selvbruner
 Skønhedsdage
 Tandblegning
 Ultralipo figure toning

Danmarks mest erfarne med voksning og threading
Siddende kvinde i hvidt undertøj Hos Dermabelle har vi en holdning til hårfjerning!

Vi ved, at nogle af vores kollegaer siger, at erfaring betyder noget ved om hårfjerning... både når det glæder voksning og threading. Og det er vi rigtigt glade for at høre, da vi selv har over 25 års erfaring med begge dele, og således er Danmarks klart mest erfarne.
Men vi tror nu ikke, at erfaring gør det alene. Erfaring betyder ikke meget, hvis man ikke har sin viden fra eksperter på området.

Hos Dermabelle har vi vores viden om både voksning og threading direkte fra den færdighed, som orientens kvinder lærer grundigt allerede fra barneårene, og som her er en tusindårig tradition. Det er derfor ikke mærkeligt, at vi er eksperter på området, og at det er et område vi tager yderst seriøst.
Modsat andre regner vi ikke med, at en kosmetolog kan vokse og er klar til at udføre behandlinger, når hun har lært det på en kosmetologskole. Vores antagelse, er derimod, at en kosmetolog har masser at lære mht. til voksning, når det måles op mod den standard vi ønsker. Og ingen kosmetologer hos DermaBelle får derfor lov at foretage voksning, før de har modtaget en langvarig og grundig oplæring hos DermaBelle i hvordan voksning udføres, og har bevist at de magter dette.

Vi håber at du vil opleve, at denne holdning kommer dig til gode.