Følg DermaBelle på Facebook
Forside Behandlinger Produkter Klinikken Værdier Gavekort Spa & wellness
Vis Dermabelle på kort
Book online
In english
 DECLÉOR
 Elizabeth Arden PRO
 CARITA
 Bare Minerals makeup
 St. Tropez selvbruner
 OPI neglelak
 Voluspa duftlys m.m.
Voluspa logo Voluspa stort duftlys i glas Voluspa duftlys i dåse med to væger Voluspa duft diffuser Voluspa duftlys i keramisk cylinder med låg

VOLUSPA's patenterede kokosvoks blanding

Voluspa's lys støbes af en luksuriøs, ekstremt rent brændende kokosvoks blanding.

Denne unikke opskrift er udviklet efter års forskning og udvikling, og er en virkelig nyhed inden for duftlys. Voluspa er det først kokosvoks duftlys til almindeligt salg. Kokosvoks laves ved koldpresning af kokosolien fra kokoskødet. Kokosolien omdannes derefter til kokosvoks med den samme proces som bruges til at lave f.eks. soyavoks.

KOKOSVOKS BLANDINGENS EGENSKABER ER
  • Brænder ekstremt rent. Uafhængige laboratorietest viser, at Voluspa's kokosvoks blanding brænder op til 90% renere end et soyavoks duftlys.
  • Smuk, cremet, hvidt look og konsistens.
  • Indholder et højt niveau af duftstof.
  • Arbejder sammen med duften. Påviker ikke duftens ægte note og karakter som soyavoks gør.
  • Økologisk sund, bæredygtig og pesticidfri fremstilling.


En verden af vidunderlige dufte

At tænde et Voluspa lys er at rejse ind i en verden af vidunderlige duft fra et levende lys der kæler for sanserne og tilfører luksus til hverdagen.

Med deres enestående duft og markante, luksuriøse udseende har Voluspas duft-produkter fundet deres plads i prestigefulde butikker verden over og etableret sig som standarden for den højeste kvalitet inden for duftlys og duft-produkter.

Voluspa's mange skønne dufte betyder, at du også finder duften der understreger stemningen i netop dit hjem. De smukke lys findes i flere størrelser, der alle er karakteriseret ved en exceptionel lang brændtid. De vidunderlige dufte findes også som diffusere, der lader dig nyde den skønne duft i månedsvis.