Follow DermaBelle on Facebook
Home Treatments Products The clinic Values Gift certificate Spa & wellness
Show DermaBelle on map
Book online
På dansk
 Facials
 SkinPen
 Diamond peeling
 Make-up, brows/lashes
 Eyelash extensions
 Body treatments
 Decléor body wraps
 Waxing/threading
 Manicure/pedicure
 Massage
 Spraytan
 Beauty days
 Tooth whitening
 Ultralipo body toning
     Ultralipo treatment
     Ultrasound cavitation

Figure toning der ikke er fup og fidus.

3d-lipo ultralyds figure toning maskine 3dlipo nedbryder fedtceller med den fysiske effekt der kaldes ultralyds kavitation. Dette er en velkendt metode, der bruges i plastikkirugien til at flydendegøre fedtvæv før fedtsugning, men som f.eks. også anvendes i stor skala i industrianlæg til at nedbryde planteceller ved produktion af biobrændstof.
Næsten alle figure toninge apparater der udbydes behandlinger med er rent fup og fidus (og 100% af alle slankemaskiner er rent fup). 3d ultralipo derimod har en fysisk effekt der kan eftervises i dobbelt blindforsøg og via vævsprøver.

Hvad kan 3d ultralipo?

Vi må slå fast med det samme, at du ikke kan tabe dig med 3d ultralipobehandling. Vægttab kan kun ske ved at forbrænde mere energi end du indtager, og alle påstande om andet er rent fup og fidus.
Hvad en 3d ultralipo behandling derimod kan gøre for dig er lokalt at fjerne fedtvæv fra steder, hvor det er skæmmende, som f.eks. bagsiden af orverarmene, lår og hofter og den mavedelle, der aldrig vil forsvinde. En 3d ultralipobehandling kan altså omfordele dit fedtvæv og derved give et mere attraktivt udseende eller, hvis du går på kur i forbindelse med behandlingen, give en specifikt lokaliseret slankeeffekt.

Priser

Behandling af et områdeKr.995,- / 5 turs kortKr.3975,-(795 kr per behandling)