Follow DermaBelle on Facebook
Home Treatments Products The clinic Values Gift certificate Spa & wellness
Show DermaBelle on map
Book online
På dansk
 Facials
 SkinPen
 Diamond peeling
 Make-up, brows/lashes
 Eyelash extensions
 Body treatments
 Decléor body wraps
 Waxing/threading
 Manicure/pedicure
 Massage
 Spraytan
 Beauty days
 Tooth whitening
     Your treatment
     FAQ
     Smil Zero gel
 Ultralipo body toning
Smileeffect baggrund Smileffect, spørgsmål og svar


HVORFOR BLIVER MINE TÆNDER MISFARVEDE?

Det er der mange årsager til. Det afhænger af farveholdige fødevarer såsom cola, te, kaffe, vin og tobak. Selv i barndommen kan indtag af antibiotika være ansvarlig for, at ens tænder bliver mere gullige. Ikke at forglemme, så er alder også en vigtig faktor. Men man er aldrig for gammel til, at få gavn af en tandblegning så længe man opfylder nogle ganske få kriterier.HVORDAN FUNGERE SMILE FFECT ZERO GEL?

Smileffect Zero gelen bliver aktiveret af LED lyset og starter hermed en kemisk process, hvor de farvede molekyler oxideres og dermed nedbrydes.HVORNÅR SKAL JEG IKKE FÅ EN TANDBLEGNING?

Smileffect Zero gelen har ingen bivirkninger. Dog må gravide og ammende kvinder samt patienter i kemoterapi ikke behandles. Der må kun behandles på raske tænder. Ved huller i tænderne og tandsten skal behandlingen hos egen tandlæge afsluttes først.ER DER TÆNDER, DER ER LETTERE AT BLEGE END ANDRE?

Ja, som regel er gule tænder lettere at lysne. Jo mere grå tænderne er i nuancen, jo vanskeligere er de at blege. Din tandemalje har en medfødt farve, og vi kan ikke gøre dine tænder lysere end den farve, du er født med. Hvis din tandemalje er meget tyndslidt (f.eks. på grund af højt indtag af sodavand) så skyldes den mørke farve, at tandbenet skinner igennem, - dette kan ikke afhjælpes,HVAD SKAL JEG VÆRE OPMÆRKSOM PÅ EFTER BEHANDLINGEN?

Der er en eftervirkning på 1 time efter behandlingen. I denne tid må man hverken spise, drikke eller ryge. Farveholdige fødevarer samt farveholdige drikkevarer bør undgås i 2 døgn efter behandlingen.HVOR LÆNGE HOLDER BLEGNINGEN OG HVAD KAN JEG GØRE?

Blegningen holder min. 1 år. Dette er meget afhængig af tandpleje og forbrugsvaner.HVOR TIT KAN JEG BLEGE MINE TÆNDER MED SMILEFFECT?

Smileffect skader ikke dine tænder, men vi anbefaler kun at holde tandfarven ved lige een gang årligt, når du har opnået den ønskede farve.