Follow DermaBelle on Facebook
Home Treatments Products The clinic Values Gift certificate Spa & wellness
Show DermaBelle on map
Book online
På dansk
 Facials
 SkinPen
 Diamond peeling
 Make-up, brows/lashes
 Eyelash extensions
 Body treatments
 Decléor body wraps
 Waxing/threading
 Manicure/pedicure
 Massage
 Spraytan
 Beauty days
 Tooth whitening
     Your treatment
     FAQ
     Smil Zero gel
 Ultralipo body toning
Smileeffect baggrund Smil Zero gel


Smil Zero gel indeholder et aktivt blegemiddel, der aktiveres af LED-lyset. Blegemidlet trænger ind i tandoverfladen, hvor det reagerer med og fjerner farvemolekylerne der misfarver tandemalje. Gelen reagerer på tandoverfladen, hvor tandkødet og tandemaljen ikke tager skade. Behandlingen er 100% kosmetisk.

Smileffect gel Blegningen holder 1 år afhængig af indtagelse af fødevarer og tandhygiejne. Ved behandlingen opnår man en farveforskel på 2-9 toner. Der er lavet bestemmelser for koncentration af kosmetisk tandblegning via Europa-kommisionen som er foreskrevet d. 05. marts 2010 . Kosmetiske tandblegningsmidler må maksimalt have en koncentration på 0,1%. Højere værdier for kosmetiske tandblegning er forbudt i EU for salg.

Afslappende Smileffect ægge-stol Pas på efterligninger

Der findes en del billige efterligninger, der ofte sælges via internet-sider med adresse i fjerne land. Tit sælges produkter med en meget høj koncentration af peroxid. Disse kan give smertefulde bivirkninger på tandkødet og der kan ligeledes opstå tandsmerter. Med en ægte Smileffect behandling undgår du alle ubehagelige overraskelser og får et flot og hurtigt resultat.
Smilet Zero gel overholder de ufravigelige bestemmelser i Europa-Kommissionen.

INDHOLDSSTOFFER:

1,2-propylenglycol, glycerin, troldnød (vinterhassel), D-limonen, poloxamer 407, Natriumperborat monohydrat, vinsyre, menthol, TAED, natriumbikarbonat